Menu Close

Hoe oud is Guga?

Hoe oud is Guga?

36 jaar (3 april 1986)Guga Baúl / Leeftijd

Wie is Jonas in familie?

Jonas Versteven is een hoofdpersonage dat van 30 augustus 2018 (Aflevering 6212) tot 23 januari 2019 (Aflevering 6316), op 25 april 2019 (Aflevering 6382) en van 11 september 2019 (Aflevering 6441) tot 23 augustus 2021 (Aflevering 6824) vertolkt werd door David Cantens.

Wat doet Guga Baul?

Guga Baul, pseudoniem van Laurent Bailleul, is een Vlaamse stemmenimitator, komiek en acteur. Hij werd bekend bij het grote publiek met zijn imitaties in het VTM-programma ‘Tegen de sterren op’ en is sindsdien niet gestopt met Vlaanderen onder tafel te babbelen, in alle mogelijke stemmen en accenten.

Waar is Guga Baul geboren?

Oostende, BelgiëGuga Baúl / GeboorteplaatsOostende is een centrumstad in de Belgische provincie West-Vlaanderen, die ongeveer centraal langs de Belgische kust ligt. De stad is een belangrijk toeristisch en economisch centrum, telt ca. 72.000 inwoners, beschikt over een zee- en luchthaven en is het centrum van het gelijknamige arrondissement. Wikipedia

Wat is Guga Baúl zijn echte naam?

Laurent Gaëtan BailleulGuga Baúl / Volledige naam

Hoelang zijn Guga en Tine samen?

We kennen elkaar 8 jaar, denk ik. Ze had mij gevraagd voor een benefietconcert en sindsdien is er een klik”, aldus Tine, die eraan toevoegt dat ze Nathalie dus al kende voor ze de cast van ‘Tegen De Sterren Op’ vervoegde.

Hoe sterft Jonas in familie?

De havencontainer waarin Simon (Braam Verreth) en Jonas (David Cantens) een gevecht op leven en dood uitvochten werd plots de hoogte in getild en sloeg aan het wankelen. Beiden tuimelden ze van metershoog naar beneden, het water in. Een val die Jonas niet overleefde, zo bleek aan het einde van de aflevering.

Hoe oud is Jenny van familie?

Hilde Van haesendonck (Mechelen, 28 augustus 1953) is een Vlaamse actrice, Was vooral gekend om haar vaste rol als Jenny Versteven in de televisiesoap Familie.

Wat is Guga Baul zijn echte naam?

Hoeveel stemmen kan Guga Baul?

Guga Baúl spreekt 42 stemmetjes in voor tekenfilm: “Mijn favoriet is Jan Peumans als stoere zeebonk” ‘De wraak van de Ninja’ heeft flink kunnen besparen, want een groot deel van de personages, 42 om precies te zijn, zijn ingesproken door één man: Guga Baúl!

Waar woont Guga Baul?

Tine Embrechts en Guga Baul: “Fietsen in de stad is vooral veel stress” “Hopelijk kunnen Maurice en Gaston snel in een veiliger stad fietsen”, zeggen Tine Embrechts en Laurent – Guga Baul – Bailleul, die met hun vier kinderen in Borgerhout wonen.

Wie is de vriendin van Guga Baul?

Tine EmbrechtsGuga Baúl / Partner

Wie is de vriendin van Guga Baúl?

Hoe heet Guga Baúl?

De artiestennaam van Bailleul is gebaseerd op twee van zijn idolen: “Guga” was de bijnaam van de voormalige proftennisser Gustavo Kuerten, “Baúl” is dan weer afkomstig van zijn achternaam “Bailleul” en de voetballer Raúl González Blanco.

Wie is er dood in Familie 2021?

Zij overleden in 2021: van prins Philip tot François Boulangé en Peter R. de Vries | RTL Nieuws.

Wie verdwijnt er uit Familie?

TVVerrassend nieuws vanop de set van ‘Familie’. Kürt Rogiers (51), als Lars De Wulf één van de absolute spitsen van de tv-reeks, zit bij aanvang van het nieuwe seizoen in september niet meer in de VTM-soap. Rogiers verdwijnt een tijd omdat hij een programma gaat maken met Pascale Naessens.

Wie is Jenny uit familie?

Wie speelt de rol van Jenny in familie?

Algemene Informatie. Jenny Versteven is een hoofdpersonage dat van 22 oktober 2014 (Aflevering 5368) tot en met 9 december 2014 (Aflevering 5402), op 12 maart 2015 (Aflevering 5469) en van 10 september 2015 (Aflevering 5559) tot 14 maart 2022 (Aflevering 6969) vertolkt werd door Hilde Van haesendonck.

Kan Guga Baul Frans?

Guga Baùl, ofwel Laurent Bailleul, werd geboren op 3 april 1986 in Oostende. Hij loopt school in het Koninklijk Atheneum Pegasus in Stene, en studeert Communicatiewetenschappen aan de Gentse universiteit. Gaat na zijn studies aan de slag in het Atheneum als leraar Nederlands en Frans, waar hij nu nog steeds werkt.

Wie is de man van Tine Embregts?

Roman SantosTine Embrechts / Huwelijkspartner (geh.?–2012)